Я довіряю В. Садовському дійсно він є справжнім господарем в нашому селищі хочаб щось робить, а не ходить та піариться як інші. Ви пригадайте яке було селище раніше без освітлення на вулиці, без боріг, без ремонту в під"їздах, та коли хоча б хтось до нього міняв перекриття на кришах наших будинках , а пригадайте які раніше були дитячі майданчики біля будинків, їх або взагалі небуло або в аварійному стані. чи колись так чистились взимку дороги, яка зараз відновлена поліклініка з сучасним обладнанням. є чотири машини швидкої допомоги. мусоровози, машина вишка на якій попірізали всі в селищі аварійні дерева. та є ще багато гарних справ якими він міг би ходити та піаритись....... але це йому непотрібно. А стосовно Єрьоменка я його незнаю і ніхто його незнає бо він не місцевий, судячи по його статтям мені соромно за нього, нагадує циркового клоуна з шапіто.
Садовський Вадим Іванович. Народився 15 лютого 1963 року у місті Києві у сім'ї службовців. Це рядок з біографії цього дєтеля, який підтверджує його місцевість.
Щодо стану будинків, то у нас повно фоток і відео на цю тему. Будемо невдовзі розповсюджувати ці маетріали поміж мешканцями. Аби тут ніхто казочок не розповідав.
Дорогий ХХХХХХ.101! Можеш за мене не соромитися. Не треба розводити на цьому сайті радянський пафос, до якого зрозуміло, що ти як совок звик. За себе відповідай, чудік.
Складається враження, що Микола Єрьоменко - це "замовна" опозиція Вадимові Садовському, оскільки Микола планує зняти свою кандидатуру на користь Чернікова. Що ви про це думаєте?
Дата: П'ятниця, 13.08.2010, 16:41 | Сообщение # 14
скажіть будласка які кандитати на СЕЛ.ГОЛ.окрім Содовського та Жаркова ще будуть? бо у Жаркова нажаль шансів набагато менше ніж у Садовського стати сел. головою
Он гений. Умудриться продать землю на которой лес и которая принадлежит Киеву. Вот это вор так вор. Украсть пол Коцюбинского, вторую половину продать, а потом ещё и киевский лес продать, гений.
При використанні текстових матеріалів сайту гіперпосилання на "www.kotsubynske.org" ОБОВ'ЯЗКОВА! Використання фотоматеріалівсайту без письмового дозволу редакції ЗАБОРОНЕНО! Редакція проекта може не поділяти думки автора і не несе відповідальності за авторські матеріали.